●AMB O SENSE PERMANÈNCIA ●PORTABILITAT FIX I MÒBIL ●IVA INCLÒS

Preguntes més freqüents

Aquí trobareu les preguntes més freqüents sobre els nostres sistemes:

Quina velocitat d'accés tindré?

La velocitat d'accés a la xarxa bàsica serà de 3Mbits per segon(Residencial). És possible més velocitat fins a 10Mbits. Podeu consultar connexions i preus en aquesta mateixa web o a través d'un distribuidor.

Tindré wifi dins de casa?

La nostra connexió integral inclou wifi gratuït. La resta de connexions no la inclouen però es pot sol·licitar el muntatge d'un router wifi per permetre l'accés a través de wifi o bé el client el pot instal.lar directament ell o mitjançant un distribuidor nostre. La cobertura del wifi dependrà de les condicions de cada habitatge.

Puc mantenir el meu número telèfon?

Si. Indaleccius us tramita la portabilitat del vostre anterior número de telèfon tan FIX com MOBIL i així no el perdeu. Si ho preferiu us assignem un nou número de telèfon.

Cal tenir línia de telèfon?

No! En ser una connexió inhalàmbrica (per radio) no cal disposar de línia telefònica (ni fixa ni de mòbil). Així aconseguim un estalvi important. Si vostè (client) ja en disposés, podria donar-la de baixa tranquil.lament i evitar quotes fixes innecessàries.

Algú es pot connectar a la wimax instal·lada per Indaleccius?

Tots els sistemes wimax que munta Indaleccius Broadcasting estan protegits amb contrassenya tipus WPA2 que fa pràcticament impossible obtenir el codi d'accés en cap sistema. Per tant, és impossible que algú accedeixi a la vostra xarxa sense el vostre permís.

.

View full review on top uk bookamker gbetting.co.uk uk betting sites